Користувацький посібник
Ableton Link
Екран Ableton Link синхронізує темп та біт OnSong з Ableton Live та іншими додатками з підтримкою Link у тій же мережі Wi-Fi. Додатки автоматично приєднуються до сеансу, тому немає необхідності в підключенні. Відкрийте його з Параметрів MIDI під час Синхронізація біту. Щоб дізнатися, як Link працює з рештою OnSong, див. Ableton Link.
Ableton Link
Цей рядок показує, чи Увімкнено або Вимкнено Ableton Link. Натисніть його, щоб відкрити власну панель параметрів Ableton, де ви можете увімкнути або вимкнути Link та побачити, скільки додатків знаходиться в сеансі. Натисніть Готово, щоб повернутися.
Режим синхронізації
Це визначає, як темп OnSong пов'язаний з рештою сеансу Link:
- Обидва ділять темп в обидві сторони. Зміна темпу в OnSong змінює його для всіх, а зміна, зроблена в іншому місці, приймається тут. За замовчуванням.
- Лідер змушує однорівневі вузли слідкувати за OnSong. Якщо однорівневий вузол змінює темп сеансу, OnSong повертає свій власний темп.
- Послідовник приймає темп сеансу і ніколи не передає темп OnSong однорівневим вузлам.
Статус
Рядок Підключення показує стан сеансу та оновлюється під час роботи екрану:
- Підключено означає, що в сеансі знаходиться принаймні один інший додаток Link.
- Пошук… означає, що Ableton Link увімкнено, але ще не знайшов інший додаток.
- Вимкнено означає, що Ableton Link не запущено.
Якщо Підключення залишається на Пошук… під час запуску іншого додатка Link, переконайтеся, що обидва пристрої знаходяться в одній мережі Wi-Fi і що мережа дозволяє пристроям бачити один одного.